Anbefalinger

Jeg er rigtig glad for at jeg gennem årene har fået pæne anbefalinger

Det er en god følelse, når en god politisk kollega giver en “thumbs-up” og giver sin anbefaling. Igennem årene har jeg fået nogle stykker:

KV2009:

Lizzie Lichtenberg, Tidligere Byrådsmedlem, Amtsrådsmedlem og Medlem af Folketinget (MF): 
”Martin har stor erfaring fra sine tidligere politiske og erhvervsmæssige opgaver, som vil gavne Allerød kommune og samarbejdet i byrådet.”

Mette Abildgaard, Allerøds EP-kandidat 2009: “Martin er en stærk politiker, som har fingeren på den politiske puls. Han ser og dyrker helheden – og vil være garanten for et styrket Allerød, både for de yngste og de ældste i kommunen. Med Martin i kommunalbestyrelsen får Allerød en driftsikker politiker, som på ansvarlig vis kan løfte opgaven!”

Mette Abildgaard
Mette Abildgaard

KV2013:

Rasmus Jarlov, politisk leder for den konservative gruppe i Borgerrepræsentationen på Københavns Rådhus, konservativ kandidat i Nordsjælland, Tidl. MF: “Blovstrød kan takke Martin for, at I fik en Netto på Kongevejen, som har åbent fra 8-22. Han kickstartede nemlig processen, som førte til, at vi sagde ‘farvel til lukkeloven’. Martin /får ting til at ske. Han har min anbefaling.”

Rasmus Jarlov

Læs mere: politikudvikling & artikler & debat.