Citater

Et udpluk…citater-citater-citater fra de første år:

“Metroen skal udbygges med en ringbane, som forbinder til Østerport, Trianglen, Parken, Universitetsparken og videre ud.”

Interview med Danmarks Erhvervsradio 14.11.2001

Metro-Cityring
Kilde: https://denstoredanske.lex.dk/Metro_Cityring

“Tiden er nu inde til at diskutere, hvad det er for et Europa vi vil have – ikke om vi vil være med eller ej. Derfor er det glædeligt at konstatere, at det er de EU-positive partier, som står stærkt i meningsmålingerne her før valget.”

I tale på Skt. Hans Torv på Nørrebro den 18. maj og DR P3’s hovedkvarteret.

Europe

“Det er ærgerligt med negativ omtale af EU, fordi to kommissærer ikke har gjort deres arbejde ordentligt. Men når nu det skulle være, så er det positivt, at det nu står lysende klart, at EU er en politisk kamplads, hvor forskellige politiske holdninger brydes.

Sagen viser, at det ikke er ligegyldigt om man vælger konservative eller socialdemokrater til Europaparlamentet.”

Til DR’s udsendelse Hovedkvarteret på program 3 den 14.01.99 om, at Europa-kommissionen overlevede den voldsomme kritik og at den konservative gruppe i parlamentet ikke fik flertal for deres mistillidsvotum.

“Alle bliver vindere, når vi styrker Frit-Valg ordningen. Vi sparer penge, og de familier, der vælger den private børnepasning sparer pasningsudgifter samtidig med, at det skaber ekstra kapacitet til dem, som foretrækker en traditionel vuggestueplads.”

Til Berlingske Tidende 27.10.98 om, at bydelsrådets beslutning om aktivt at fremme privat børnepasning.

“Socialcenterets fysiske omgivelser signalerer ‘klientgørelse’ og ‘system’ stedet for ‘en positiv mellemlanding’ og ‘her får man en håndsrækning til at komme videre i sit liv’”.

Til Østerbro Avis om Østerbros ramponerede socialcenter i Svendborggade

“Vi skal arbejde for et ja – ikke med brosten, men med argumenter.”

I konservativt nyhedsbrev før EU-afstemningen.

“Man giver en familiefar polititilhold, hvis han banker sin kone. Det er kun rimeligt at give nøglepusherne politi-tilhold mod at komme i hashklubberne”.

Om sit forslag om at bruge politi-tilhold i kampen mod hashklubberne på Østerbro

I min tid om konservative til en striber det blevet til en stribe gode citater. ikke alle er blevet registreret, men en del af de gode citater finder du på siden her.

Læs mere om Politik-udvikling.

Flere Artikler & Debatindlæg.

Læs om Politik & Politik-udvikling

Martin H. Wolffbrandt, Politik. Politikudvikling, Konservativ

Konservative siger Ja til Europa