Erik Lund og Mette Abildgaard til Natåbent

Pressemeddelelse:

Erik Lund og Mette Abildgaard til Natåbent i Allerød

Mød Allerøds konservative borgmester Erik Lund og Mette Abildgaard (“Nordsjællands konservative kandidat”), ved Natåbent i Allerød.

De konservative i Allerød har gode chancer for at få valgt ”Nordjællands konservative kandidat”, Mette Abildgaard ved Europaparlamentsvalget den 7. juni, hvis Det Konservative Folkeparti får valgt to kandidater ved valget. Mette Abildgaard er opstillet som nr. 4 på liste C.

Mette Abildgaard
Mette Abildgaard

Lige nu kører EP-valgkampen på højtryk. Men Mette Abildgaard har igennem det sidste år været en flittig gæst i Allerød, hvor hun bl.a. har gæstet Allerød i forbindelse med:

  • Grundlovsmøde 2008
  • Aktiv Fritid
  • Det Konservative Folkepartis generalforsamling
  • Kampagnedag i Allerød
  • Møde med Erik Lund og Bendt Bendtsen på Rådhuset

På fredag er Mette Abildgaard igen på banen, hvor man kan møde Allerøds konservative borgmester Erik Lund og Mette Abildgaard (“Nordsjællands konservative EP-kandidat”), ved Natåbent i Allerød. kl. 20.30 ved Kvickly. Mette Abildgaard taler også ved det konservative grundlovsmøde 2009 på Børnenaturcenter Vestre Hus den 5. juni.

Allerøds borgmester, Erik Lund, og formanden for Det Konservative Folkeparti i Allerød, Martin H. Wolffbrandt anbefaler at man stemmer personligt på Mette Abildgaard ved Europaparlamentsvalget den 7. juni.

Mette Abildgaard er fremragende kandidat

”Mette Abildgaard er en fremragende kandidat. Hvis man gerne vil have, at en af de 736 stemmer i parlamentet har gode forbindelser til Allerød skal man stemme personligt på Mette Abildgaard. Vi har prioriteret, at få Mette som kandidat og hun har prioriteret Allerød. Hun har min anbefaling.”, siger Martin H. Wolffbrandt.

Læs Artikler & Debatindlæg

Læs Allerød skal være en grøn kommune

Note: Allerød har fra starten bakket Mette Abildgaard op. Hun blev ikke valgt til Europaparlamentet, men er nu politisk ordfører for Det Konservative Folkeparti i Folketinget. Hun gør det fremragende. Allerød så rigtigt, da vi anbefalede hende. Det gør Allerød stadigvæk!