Jubilæums-tale til Eva Nejstgaard

Eva Nejstgaard
Eva Nejstgaard

Tale ved Eva Nejstgaards jubilæum

Kære Eva. Verden har forandret sig siden du blev valgt ind i byrådet for 25 år siden. Ikke bare teknologisk, hvor der i 1981 ikke var noget, der hed internet, e-mails eller mobiltelefoner. Eller internationalt, hvor EF er blevet til EU, den kolde krig er afsluttet og Berlinmuren faldt i 1989.

Nej, også lokalt i Allerød og kommunens tre bysamfund, Lillerød, Lynge og Blovstrød er der sket en rivende udvikling. Som formand for Det Konservative Folkeparti i Allerød er det selvfølgelig en stor glæde at kunne konstatere, at Allerød er blevet en god, konservativ kommune. Det har du en stor del af æren for.

Der er rigtigt mange resultater, som understøtter, at man lever og bor godt i Allerød.

En professor sagde engang med et smil til sine studerende: ”Ja, professor, det er svært at blive, men let at være!”. For borgmestre gælder nok snarere, at: ”Borgmester, det er svært at blive, men bestemt ikke altid let at være”. I politik er det sådan, at man skal måles på hele distancen. Valgdagen giver en mellemtid. Men det er arbejdet og resultaterne mellem valgene, der virkelig tæller. Og uanset, at det måske ikke altid har været lige let at være borgmester i Allerød, så er de resultater der er skabt gennem din indsats de sidste 25 år flotte og til gavn for hele kommunen.

Tillykke med jubilæet og med de mange flotte resultater!

Martin H. Wolffbrandt, formand for Det Konservative Folkeparti i Allerød Kommune.

Det konservative Folkeparti logo

Note: Tale ved Eva Nejstgaards jubilæum i borgerportalen på Allerød Rådhus den 5. januar 2007.

Note 2: Eva Nejstgaard (1941-2023) stoppede som borgmester i 2008, hvor hun blev afløst af Erik Lund som genvandt borgmesterposten ved valget i 2009.

Læs Artikler & Debatindlæg

Læs om Politik-udvikling

Hovedside: Martin H. Wolffbrandt, politik, Politik-udvikling. Konservativ