Besserwisserne

Den ugentlige politiske fredagsbar “Besserwisserne” på TV2.

Sept. 2023

Glem tanken om ny konservativ formand. Det kan hurtigt vende. Det er ikke længe siden skelletterne væltede ud af Lars Løkkes skabe. Det er glemt og han er tilgivet nu.
#Besserwisserne  #dkpol

25/8-2023:

JEG har besluttet JEG skal være forsvarsminister. JEG har besluttet vi ikke skal hjem til de borgerlige. JEG har besluttet JEG skal være økonomiminister. Man har et standpunkt…

#Besserwisserne #dkpol 

18/8-2023:

Der er ikke brug for to Socialdemokratier (S+V) i dansk politik. Vælgerne vil straffe V.

#Besserwisserne #dkpol

19/5-2023:

#dkpol #Besserwisserne Løkke fylder meget på den udenrigspolitiske scene, Mette F er tavs og Venstre er helt væk.

Besserwisserne 19/5 2023

14/4-2023:

#Besserwisserne #dkpol 1ste maj markering. Hvis fagbevægelsen stoppede million-donationerne til S ved næste valg ville 1ste maj markeringen være alvorlig.

17/3-2023:

Lars Løkke Rasmussen afviste ved pressemødet om Ukraine-fonden kritiske spørgsmål til Moderaterne vedr. kritikken af Jon Stephensen. Løkke afviste indigneret at svare. Derfor dette tweet:

#Besserwisserne #dkpol Det mest pinlige er at Løkke ikke vil svare på de berettigede kritiske spørgsmål.

10/3-2023:

#Besserwisserne #dkpol Efter Venstres vælgerbedrag og Nye Borgerliges formands-tumult kan konservative rette ryggen. Stemmerne skal nok komme tilbage.

3/3-2023:

#Besserwisserne #dkpol Billedet er klart: Før hver reform regeringen vil lave sparkes sagen til hjørne i en undersøgelseskommission. Godt man hører eksperter, men trist man ikke selv tager ansvar.

#Besserwisserne #dkpol Ved at afskaffe St. Bededag lykkedes det regeringen at gøre sig uvenner med kirken , fagbevægelsen og +400.000 borgere som har underskrevet protest. Magfuldkomment. Vil blive straffet ved næste valg.

Besserwisserne 3/3-2023

10/2-2023: #Besserwisserne #dkpol Den konservativt ledede borgerlige  regering i 1980-erne  afskaffede dyrtidsreguleringen. Nu er Venstre med drypvise hjælpepakker med til at genindføre dem.

27/1-2023: Denne uges tweet: #Besserwisserne #dkpol Regeringen styrtbløder vælgere til højre og venstre. Prisen for Venstres vælgerbedrag og at man afskaffer St. Bededag er og bliver høj.

20/1-2023: #Besserwisserne #dkpol Det er sort spin-snak når regeringen blander forsvarsforhandlinger med deres plan om at afskaffe Store Bededag. Der er kun een statskasse.

S og V’s spin-maskiner arbejder på højtryk. Det ændrer ikke på at Danmarks bidrag til NATO ikke kræver afskaffelse af St. Bededag med mere end 300 år gamle historiske rødder. #Besserwisserne

Martin H. Wolffbrandt: Politik, Politikudvikling, konservativ

Et udvalg af tweets i #Besserwisserne:

At fjerne EU-forbeholdet giver muligheder, men ingen pligter. Selv Holger og konen siger ja. #Besserwisserne

Bessserwisserne
Besserwisserne

Mogens Jensens svar til Mink-kommissionen tyder på at man kan miste hukommelsen af at ligge under en bus. #Besserwisserne 13/11-2021

Besserwisserne 13/11-2021

Besserwisserne

Det skræmmende ved Socialdemokraternes spin-manøvre er at de har gjort det mange gange uden at blive opdaget. #

Besserwisserne
Besserwisserne

Det ser sort ud for Hovedstadsområdet. S og V vil med udligningsreformen fortsætte strømmen af milliarder til Jylland. #Besserwisserne

Besserwisserme
Besserwisserne

EU sikrer at der er Corona-vacciner til alle EU-lande, også små lande. EU-modstanderne får det svært! #Besserwisserne

Besserwisserne
Besserwisserne
Martin H. Wolffbrandt - Facebook cover