Politik-udvikling

Som medlem af Det Konservative Folkeparti har jeg været optaget af politik-udvikling. Både mere overordnede temaer, f.eks. med indstillingen Ja til Europa, som blev vedtaget af Det Konservative Folkepartis landsråd (partiets højeste myndighed). Jeg har også været optaget af temaer under overskriften “når politik bliver konkret”. Her har jeg bl.a. arbejdet for en afskaffelse af lukkeloven. Forlaget afskaf lukkeloven blev også vedtaget af landsrådet. På siden her finder du taler og forslag som alle er bidrag til politikudviklingen.

Taler

Juletræ
Foto: Pixabay
Prøvebillede. Afskaf licens og sort-kiggeri.
Afskaf licens og sort-kiggeri for 250 mio. Foto: Pixabay
Mønter
Foto: Pixabay

Indlæg i EU-debatten på partiets landsmøde den 7.-8. november 1998:

EP-opstillingstale på Landsrådet 1998.

Politiske forslag

Det Konservative Folkepartis europapolitik, som den blev vedtaget på det konservative landsrådsmøde i efteråret 1997 på initiativ fra 11. kreds, hvor jeg var folketingskandidat.

Europe

Det Konservative Folkepartis holdning til udlicitering, som blev vedtaget på landsrådsmødet i efteråret 1998 efter forslag fra 11. kreds, hvor jeg var folketingskandidat.

Det Konservative Folkeparti skal kræve, at skattenedsættelser skal være en del af regeringsgrundlaget for en kommende borgerlig regering. Vedtaget sammen med et andet forslag, som også fastslår, at skatten skal ned.

Skat logo

Det Konservative Folkeparti har tidligere været for lukkeloven. Med forslaget, som blev vedtaget i en ændret form, afskaffes lukkeloven reelt – der arbejdes for en fuld liberalisering (afskaffelse) af lukkeloven.

Indkøbsvogn

Læs debatindlæg.

Læs citater.

Martin H. Wolffbrandt: Politik, politikudvikling, konservativ