Cordua og kort hukommelse

Hukommelsen er kort i politik.

Jarl Cordua

Det er Jarl Cordua (som er V-sympatisør) måske også? Eller benytter Jarl Cordua i Berlingske Tidende 14/7 blot anledningen til at skyde løs på Søren Pape og konservative.

Jarl Cordua har selvfølgelig ikke glemt alle Løkkes “sager” (bilags-rod, luksus rejse med Global Green Growth Institute, dyr skatteyderbetalt ryge-kabine til Løkke osv. osv.). Alligevel konstaterer han Løkke gør det godt. Jeg er enig.

Konservative stod på lange stræk alene med klare borgerlige synspunkter i valgkampen. Det blev sammen med person-fnidder og andet straffet ved valget. 

Hukommelsen er kort i politik.

Det er derfor alt, alt for tidligt at lave dystre forudsigelser om konservative.

Note:

Baggrunden for denne kommentar er, at ganske mange politiske kommentatorer har en fortid og/eller er engagement i politik.

Det lægger de ikke skjul på, men det bliver hurtigt glemt. Nogle eksempler: Da Søren Pape blev formand for Det Konservative Folkeparti var han ikke medlem af folketinget. Det fik hurtigt Mogensen & Kristiansen at konkludere, Søren Pape stod overfor en umulig opgave. Uffe Elbæk blev sammen med Alternativet (i hans første forsøg) heller ikke levnet chancer. Han klarede det fint, og klima skulle senere vise sig at være et emne alle partier måtte forholde sig til. Tingene kan hurtigt ændre sig. Senere var Søren Pape og Uffe Elbæk helte. Endnu senere var de helte igen. Og Søren mødte muren og blev slået tilbage til start, Mange tror det er umuligt for ham at komme igen. Det er det ikke. Måske Villy Søvndals “the ice is smelting atthe poles” også er glemt 🙂

Læs mere:

Allerød skal være en grøn kommune

Læs Artikler & Debatindlæg

Læs om Politik-udvikling

Martin H. Wolffbrandt: Politik, Politik-udvikling, Konservativ