Allerød ambitioner

Allerød ambitioner: Konservative har ambitioner på Allerøds vegne

Martin H. Wolffbrandt
Martin H. Wolffbrandt, Foto: Carsten Lundager

Kommunalvalget nærmer sig. I Allerød er vi i Det Konservative Folkeparti stolte over de mange resultater, der er skabt i Allerød under konservativ ledelse. Vi har Allerød ambitioner! Partiets valgprogram afspejler, at de konservative har ambitioner på Allerøds vegne og peger fremad med visionære bud inden for alle politikområder. Programmet kan læses på konservative i Allerøds hjemmeside.  Vi gik i front og arbejdede for, at Allerød skulle fortsætte som selvstændig kommune efter kommunalreformen. Et stort flertal af borgerne var og er enige med os. Når vi ser på vores nabokommuner og deres problemer økonomisk og demokratisk, så kan man konstatere, at det var den helt rigtige beslutning af fastholde Allerød som selvstændig kommune.

Vi arbejder selvfølgelig for fortsat konservativ ledelse af Allerød.

Allerøds konservative borgmester, Erik Lund, har allerede efter 9 måneder nået de ambitiøse mål han ved sin tiltrædelse satte for sine første 13 måneder som borgmester.

Allerød ambitioner: Allerøds borgmester sætter mål og når dem. 

På Det Konservative Folkeparti i Allerøds nye hjemmeside kan man læse det konservative KV2009-valgprogram, som dækker alle væsentlige politik-områder. En række eksempler på, hvad vi arbejder for er:

Allerød skal fortsat have en god og sund økonomi, hvor borgernes skattebetalinger bruges effektivt. Vi vil fortsat tiltrække attraktive erhvervsvirksomheder til Allerød.

Vi vil fastholde gode normeringer i daginstitutioner og børnehaver. År 2010 skal udnævnes til ”Allerød i bevægelse”.

Allerød ambitioner: Allerød skal være en god kommune at blive gammel i.

Medlemskabet af Green Cities skal bruges aktivt og der skal værnes om de grønne områder mellem lokalsamfundene. Trafiksikkerheden ved skoler og idrætsanlæg skal være god. Vi arbejder for en ny, stor svømmehal i Allerød Kommune.

Kort sagt: Konservative har ambitioner på Allerøds vegne!

Note: Bragt i Frederiksborg Amts Avis

Det Konservative Folkeparti (logo)

Det Konservative Folkeparti

Martin H. Wolffbrandt: Politik, Politik-udvikling, Konservativ

Læs Artikler & Debatindlæg