Prioritering af Blovstrød Skole nødvendig

Alle de nuværende byrådsmedlemmer vil prioritere en renovering af Engholmskolen. Venstre synes at have droppet planerne om en ny skole som afløser for Engholm og Blovstrød-listen har helt uforståeligt glemt at varetage Blovstrøds interesser.

Blovstrød Skole
Foto: Martin H. Wolffbrandt

Men der er andre skoler end Engholmskolen. Blovstrød Skole – som for nylig kunne fejre 75-års fødselsdag – er en af dem. Her trænger f.eks. toiletfaciliteterne til et løft ligesom folkeskolereformen betyder, at Blovstrød Skole bør prioriteres.

Den planlagte etablering ”Ny Blovstrød” (ved Teglværket) skal sikre der er befolkningsgrundlag for skole, institutioner etc. i Blovstrød. Men der er en risiko for at projektet kører ”i hegnet”.

På den baggrund vil det være naturligt og fornuftigt, at byrådet sender et klart signal ved at prioritere Blovstrød Skole.

Jeg ønsker nemlig at Blovstrød Skole skal bestå

uanset om projekt Ny Blovstrød kommer i problemer.

af Martin H. Wolffbrandt, ”Blovstrøds Stemme” (K), 2013

Martin H. Wolffbrandt
Martin H. Wolffbrandt, Foto: Carsten Lundager.

Facebook-gruppe: Blovstrød Skoles Venner

Læs mere: Allerød en grøn kommune.

Læs mere: Konservative – Allerød – Ambitioner.

I mine øjne er det oplagt hat ethvert lokalsamfund skal have en folkeskole. Blovstrød skal have Blovstrød skole, Lynge skal have Lynge skole og Lillerød skal have – ja, Lillerød Skole!

Note: Debatten om skole i Blovstrød kan hurtigt komme til live igen

Man valgte at sikre udbygning af Blovstrød så elev-grundlaget for Blovstrød skole er på plads. Det er er rigtig godt. Udfordringen er nu at sikre Blovstrød Skole bliver udbygget i en takt så skole kan følge med befolknings-udviklingen. Det kan blive et kapløb med tiden når skolen skal udbygges. Måske har man undervurderet, at der er mange børnefamilier i den nye del af Blovstrød. De forjener at Blovstrød Skole bliver udbygget i et tempo, så den kan følge med befolkningsudviklingen.

Martin H. Wolffbrandt – Politik, Politik-udvikling, Konservativ