Konservativ og borgerlig stemme

Igennem årene har jeg skrevet mange Debatindlæg. Indholdet dækker et bredt spekter fra lokalpolitik til landpolitik. Der er selvfølgelig også eksempler hvor jeg har været “partisoldat” og med et konservativt blik haft politiske kommentarer. Nedenfor er eksempler på at hukommelsen er kort i politik, at vælgerne ikke ved hvor de har Venstre, osv. osv.

Artikler og Debatindlæg:

Ur. Foto: Pixabay

Hukommelsen er kort i polik…

Jakob Ellemann-Jensen
Folketingssalen
Kilde: www.ft.dk

Et folketingsvalg er en god løsning

Skat og sæt skatten ned har været et tilbagevendende tema i alle de år jeg har været konservativ. Og heldigvis har den konservative holdning til skat ikke ændret sig. Vi vil stadigvæk have skatten sat ned. Pengene har det nemlig bedst i borgernes lommer.

Skat logo

Indlægget “K nedprioriterer ikke topskat” er et eksempel på at hukommelsen er kort i politik (eller måske havde V bare dygtige spin-doktorer). Berlingske Tidende kritiserede på lederplads konservative for at nedprioritere topskat. Måske man kunne have krttiseret V for det samme i 2022..Det sjove er at konservatives holdning til skat er uændret:

Et andet eksempel på, at jeg tog rollen som “partisoldat ” da konservative kom i strid modvind da vi i valgskampen fremlagde en borgerlig skatteplan. Planen var gennemarbejdet og gennem-regnet. Desværre forholdt de øvrige borgerlige partier sig tavse og lod konservative om at forsvare planen alene. Også når der kom uhyrlige påstande fra statsministeren om at at planen ville betyde tusindvis af sygeplejersker og SOSU’er ville skulle fyres. Nu vil statsministeren gennemføre topskattelettelser. Og lur mig: Ikke en eneste vil blive fyret!

Det konservative Folkeparti logo
Bessserwisserne
Besserwisserne

Læs opslag i den politiske fredagsbar #Besserwisserne

Læs mere på siden om  Politik-udvikling