Politik i Allerød

Debatindlæg om politik i Allerød:

Et nøgleindlæg – Det glædede mig meget at politikken i den konservative valgkamp ved valget i 2021 lå på linje med dette:

Politik i Allerød: Allerød skal forblive en grøn kommune

Politik i Allerød – konservative har den helt rigtige holdning:

Støj er og bliver et nøgletema:

Konservative: Tid til et opgør med støj

Borgerne skal ikke blive “støj-Sorteper”

Termostat

Lodret jordvarme, alarm-lamper og tallet 250

Bureaukrati

Spændende om udvalg blot tager notat til efterretning

Juletræ+gaver

Politik i Allerød: Venstre i Allerød spiller falsk udligningsspil

2007: Ændring af kommunal udligning skal i regeringsgrundlaget

Læserbrev, Allerød Nyt, juni 2009:

Kø ved perronerne, men toget er kørt!

Af Martin H. Wolffbrandt, formand for Det Konservative Folkeparti i Allerød

Der er kø ved perronerne på S-togs stationerne, hvor kandidater til Europaparlamentsvalget forsøger at kapre stemmer i valgkampens slutspurt.

Men for de fleste kandidater er toget kørt. Det er ikke i slutspurten, men ved en bredere indsats man sikrer sig tilstrækkeligt med personlige stemmer til at opnå valg.

Mette Abildgaard

Den konservative Mette Abildgaard hører til de kandidater, som er startet i god tid, og har en reel chance for at blive valgt. Igennem måneder og år har hun prioriteret Allerød og Nordsjælland. Hun har deltaget i talrige arrangementer, bl.a. generalforsamlinger, Grundlovsmøder og kampagnedage i hele Nordsjælland (Hillerød, Helsingør, Allerød m.fl.).

På fredag er hun igen taler ved en stribe Grundlovsmøder. Ved disse møder kommer hun ikke for at sige goddag, men snarere på gensyn!   

Der er nemlig gode chancer for at vælgerne i Nordsjælland belønner hendes indsats med tilstrækkeligt med personlige stemmer til at hun opnår valg.

Hun har min anbefaling!

  

Note: Mette Abildgaard blev ikke valgt til Europaparlamentet, men hun blev ved det efterfølgende valg valgt til Folketinget. I dag er hun politisk ordfører og formand for Statsrevisorerne. Hun har en central og væsentlig rolle for Det Konservative Folkeparti. Hun er flittig. Og hun er dygtig. Jeg fortryder bestemt ikke min anbefaling. Det Konservative Folkeparti i Allerød var blandt de vælgerforeninger som skubbede på og anbefalede Mettes opstilling til Europaparlamentet.

Erik Lund og Mette Abildgaard til natåbent i Allerød

Som medlem af byrådet har det været naturligt at tage del i den offentlige debat. Det er naturligt fordi man som byrådsmedlem får “privilegeret information”. Dermed ikke sagt at informationen er hemmelig. Man får naturligvis fortrolig information, den skal man holde for sig selv. Det har jeg altid prioriteret, at være god til. Jeg kan godt holde på en hemmelighed!

Med “privilegeret information” mener jeg information som offentligheden ikke er bekendt med eller opmærksom på. Den type information skal man som byrådsmedlem sørge for kommer til offentlighedens kendskab ved at være synlig og deltage i den debat om politik i Allerød. Man ligger ofte inde med information, som er interessant for offentligheden.

Det kan man gøre ved at skrive debatindlæg om politik i Allerød. Det giver borgerne i Allerød mulighed for, at følge med i hvad der sker i vores kommune og tage del i den demokratiske proces. Mange ting kan synes ligegyldige, mens andre ting kommer tæt på: Skattesats, ejendomsvurdering, krav til affaldssortering, skolelukning, prioriteringer i kommunen, indkig fra nabogrunden osv. osv. – det der kan synes synes småt kan være emne for et debatindlæg om Allerød. denne sektion om Politik i Allerød om store og små emner, som bliver hurtigt “storpolitik” i Politik i Allerød , hvis det ligger borgerne på sinde. 🙂

Allerød Rådhus foto-trick
Allerød unge ligger helt i top
Foto: Skov
Foto: Pixabay
El-bil opladning - grønne ambitioner
Stem personligt
Blovstrøds Stemme: Valg annonce 2013