Arkiv 2 – skarpe borgerlige debatindlæg fra 1990-erne

I “arkiv 2” om finder du skarpe borgerlige debatindlæg fra 1990-erne – en samling af mine tidlige borgerlige debatindlæg.. En del er fra tiden med Yngre Konservative i København (YKK) som du kan læse mere andetsteds på siden.

I midten af 1990-erne var jeg medlem af Bydelsrådet på Indre Østerbro. Der lærte jeg rigtig meget om kommunalpolitik, som jeg senere fik stor glæde af som byrådsmedlem i Allerød.

jeg var også optaget af landspolitik. Det gav anledning og inspiration til borgerlige debatindlæg fra 1990-erne: bl.a. retspolitik retspolitik med en klar opbakning til politiet, ja til at lønmodtagere skal have lov at beholde deres ferie-penge (senere fik lønmodtagerne faktisk nogle af deres egne ferie-penge) og at DR burde fokusere på de reelle public service aktiviteter (bl.a. i artikler sammen med Jacob Næsager, som senere blev Børne / Ungdomsborgmester i København). Bemærk i øvrig at licens i dag bliver iverført til skat. Endelig! Godt at være forud for sin tid – men jeg havde gerne været det foruden. Licensen burde være afskaffet længe før.

Pen og papir

Dette arkiv indeholder “skarpe borgerlige debatindlæg fra 1990-erne:

ARKIV 2 – feriepenge, politi, DR og sortseere:

Lad os dog selv bestemme, på hvilken konto vil vil have placeret vores feriepenge, og lad os selv beholde renteafkastet, så skal vi nok selv finde ud af, hvor og hvordan vil vil have vores feriepenge brugt.

Tiden er løbet fra det socialdemokratiske overformynderi.

Lad os håbe socialdemokraterne besinder sig, så vi også snart kan være fælles om at løse problemerne, og bringe befolkningens retsfølelse tilbage.

Der er nok at tage fat på.

Politi
Bilkirkegård
Foyo; Martin H. Wolffbrandt
Prøvebillede. Afskaf licens og sort-kiggeri.
Afskaf licens og sort-kiggeri for 250 mio. Foto: Pixabay
Pejlevognen
Det konservative Folkeparti logo
S logo
Martin H. Wolffbrandt

Læs om: Konservativ politik-udvikling